laji_oheistilat.png

Vauhdikkaiden Party Helsinki lajien jälkeen on mahdollisuus jatkaa iltaa sauna- tai oleskelutiloissa ryhmän toiveiden mukaan.

Lennokkaat jälkipelit saunatiloissa

vip.jpg

VIP-saunaosasto

VIP-sauna on hallin ylimmän kerroksen tyylikäs kokonaisuus, joka koostuu conference roomista, oleskelutilasta, kattoterassista sekä saunatiloista. Saunasta mahdollisuus seurata kenttien tunnelmia.

club.jpg

CLUB-saunaosasto

CLUB-saunaosasto muodostuu CLUB-saunatiloista ja RED Roomista. Red Room on aistikas tila, johon on oma sisäänkäynti myös suoraan kadulta. CLUB-saunatilat koostuvat kahdesta 20 hengen pukuhuoneesta, pesutiloista ja tilavasta saunasta.

Oleskelutiloissa nautitaan yhdessäolosta

lounge.jpg

Lounge-tilat

Viihdekeilahallin sydämessä muutaman metrin päässä keilaradoista ovat trendikkäät Lounget. Kaksi Loungea, jotka ovat myös yhdistettävissä yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tilat soveltuvat kokoustiloiksi sekä juhla- ja asiakastilaisuuksien keskipisteeksi menevässä ympäristössä.

redroom.jpg

Red Room

Aistikas tila, johon oma sisäänkäynti myös suoraan kadulta. Rauhallinen ja mainio paikka vaikka myyntikokoukselle. RED Room on yhdistettävissä CLUB-saunatiloihin, jolloin tila voi toimia vaikka jälkipelien hermokeskuksena.

Tilahinnasto